İL MÜFTÜSÜ'NDEN KUR'AN KURSUNA ZİYARET

İL MÜFTÜSÜ

.

İL Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, kurs ziyaretleri kapsamında Gazipaşa Merkez Kur’an Kursunu ziyaret etti. Ziyarette 4-6 yaş öğrencileri ile sohbet eden Yalçınkaya, öğrenci ve öğreticilerin kursla ilgili talep ve önerilerini dinledi.


Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, kurs ziyaretleri kapsamında Gazipaşa Merkez Kur’an Kursunda eğitim gören 4-6 yaş grubu öğrencilerle bir araya geldi. Müftü Yalçınkaya’ya ziyarette İlçe Müftüsü Fahri Başar da eşlik etti. Öğrencilerin etkinliklerine katılarak onlarla sohbet eden Yalçınkaya, Kur’an okuyan öğrencileri ve derslerini dinledi. Yalçınkaya, ardından kurs öğreticileriyle görüşerek kursla ilgili talep ve önerilerine kulak verdi.


“4-6 YAŞ GRUBUNA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”
4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerine çok önem verdiklerini belirten İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, kurslarda öğrencilerin seviyelerine uygun hazırlanan müfredatla değerler eğitimi ve Kur’an-ı Kerim’i tanıma dersleri verildiğini dile getirdi. 


“KUR’AN-I KERİM’İ SES VE ŞEKİL OLARAK ÖĞRENİYORLAR” 
İlçe Müftüsü Fahri Başar ise “Kurslarımızda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan ‘Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kurs Programı’ sertifikasına sahip Kur’an kursu öğreticileri görev yapıyor. Eğitim alan çocuklarımız sevgi, saygı, yardımlaşma, iyilik, adalet, sorumluluk, doğruluk ve sabır gibi İslam dininin temel değerlerinin yanı sıra Kur’an-ı Kerim’i ses ve şekil olarak öğrenme şansına sahip oluyorlar” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: MÜFTÜSÜ' ' KURSUNA ZİYARET