ÖĞRENCİLERE TARİH- KÜLTÜR GEZİSİ

ÖĞRENCİLERE TARİH- KÜLTÜR GEZİSİ

ÇEDES projesi kapsamında İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Çınar Derneği işbirliğinde 46 öğrencinin katılımıyla Adana ve Mersin gezisi düzenlendi.

Gazipaşa’da, Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi (ÇEDES) kapsamında çeşitli faaliyetler organize ediliyor. Bu kapsamda; İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Çınar Derneği işbirliğinde düzenlenen ve toplam 46 öğrencinin katılım sağladığı Adana ve Mersin gezisi, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Öğrencilere gezdikleri yerlerin tarihi, kültürel, dini ve doğal güzellikleri anlatılarak bilgi sahibi olmaları sağlandı. 


“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”
İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada; “İlçemizdeki çeşitli okullarda eğitim ve öğretime gören öğrencilerimize yönelik, ÇEDES projesi kapsamında düzenlediğimiz Adana gezimizi tamamladık. Toplam 46 kişinin katıldığı, ayrıca Din Görevlisi Abdullah Coşkun ve Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice Kısaarslan hocalarımızın da rehberlik yaptıkları hafta sonundaki gezimizde Adana merkez ve Tarsus ilçesinin tarihi - kültürel - dini ve doğal değerlerini- güzelliklerini gezdik - ziyaret ettik. Düzenlenen gezimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. >Aysel YILDIZ